Llista d’espera

La gestió del dia a dia de la colla infantil, on tot el material (vestits, espardenyes, forques, timbals) està socialitzat, no ens permet acceptar, com voldríem, a tots els nens que volen participar a la colla.

Per això, des del mes de setembre de 2017, ens vam veure obligats a crear una llista d’espera per a les noves incorporacions a la colla infantil, on els nens s’incorporen, en l’ordre en el qual van entrar a aquesta llista, a la secció desitjada un cop queda una plaça vacant, ja sigui per passar de la percussió infantil a la piro infantil, passar a la colla d’adults o deixar de formar part dels Dimonis de Molins de Rei.

Publicant aquesta llista a la web, volem donar la màxima transparència al fet que l’ordre d’incorporació a la colla serà el mateix que l’ordre d’entrada a la llista, que sempre estarà publicada a la nostra web, amb les dades perquè us pugueu identificar els que hi formeu part i sapigueu el lloc que ocupeu en cada moment en aquesta llista. A títol informatiu, també està la data en que cadascú es va incorporar a aquesta llista.

En general, les peticions per entrar a formar part dels Dimonis de Molins de Rei es disparen després d’un correfoc a casa o qualsevol altra activitat (Fira de la Candelera, Sant Jordi, …) i les entrades es produeixen, sobretot, a principi de temporada i cada cop que un nen de la percussió infantil que vulgui cremar, fa els 8 anys, edat mínima que s’ha de tenir per formar part de la piro infantil.

Actualment no hi ha llista d’espera per accedir a cap de les seccions.

En aquest moment, la llista d’espera és la següent:

Ordre Nom pare/mare Nom nen Data entrada a la llista Secció

Aquesta pagina ha estat actualitzada per darrera vegada el 29 de desembre de 2018

2 comments

 1. Bon dia, sóc la mare del Jan, un nen de 5 anys que li agradaria participar en alguna secció vostra. En podeu dir què hauríem de fer per poder entrar a la vostra colla.

  Moltes gràcies

  1. Hola
   Moltes gràcies pel vostre interés
   Tan aviat com sigui possible, que estem preparant la 2a Trobada de Bestiari Infantil d’aquest cap de setmana, ens posarem en contacte amb vosaltres per correu electrònic
   Fins aviat

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *