1a Trobada Virtual de Bestiari Infantil de Molins de Rei (2)

Seguim amb els participants en aquesta trobada.

Dracs Foc i Forca, de les Forques de Can Deu, de Sabadell

Els dracs bessons Foc i Forca, de les Forques de Can Deu, són uns altres dels habituals de les nostres trobades, i aquest any també han hagut d’ajornar la celebració del desè aniversari de les seves bestioles.  Us felicitem per aquest aniversari i, no patiu, a poc que puguem, ens veiem l’any que bé per fer-la grossa en el seu onzè aniversari.

Per participar en aquesta trobada ens envien un vídeo de les seves bèsties cremant a la nostra vila, i també hem afegit la seva encesa a les escales de la barraqueta, lloc on tothom que passa per la nostra vila fa el seu lluïment més fotogènic

Foc i Forca, de les Forques de Can Deu de Sabadell
Foc i Forca, amb la seva percussió, a les escales de la barraqueta

Companyia General del Foc, de Gava

El Mussolet de Gavà torna a la nostra vila per aquesta trobada virtual, després de la seva darrera visita presencial a la trobada de bestiari. Per ser un mussolet, té una figura imponent i una bona càrrega de foc, amb els seu deu punts per carregar-hi pirotècnia.

Per participar en aquesta trobada tenim el vídeo de uns dels seus balls de lluïment a casa nostra

La Companyia General del Foc, al ball de lluïment a la nostra vila

La Cuqueta de Castellbisbal

La Cuqueta de Castellbisbal també és una de les bèsties que mai falla a les nostres trobades i aquesta vegada, tampoc podria ser menys. També els tenim sempre aquí quan organitzem la tabalada solidària, i també els veiem sempre en el nostre estand de la fira, participant en la nostra tómbola. Gràcies, amics, per també acompanyar-nos en aquesta ocasió una mica especial. 

Aquí els veieu en algunes de les seves sortides a plaça en una de les seves visites anteriors

La Cuqueta, a la primera edició de la nostra trobada de bestiari infantil
La seva entrada, durant la passada edició

Els mini bornis de la Piula, Diables de Llinars

També ens acompanyant aquest vegada, repetint a la nostra vila, els mini bornis de Llinars del Vallès. Són fills de la Gralla de Foc (diables blaus de Granollers) i del Corb Borni després d’una nit boja.  Fixeu-vos bé, que les dues figures són iguals, però es distingeixen per el color dels ulls ja que un els te blaus i l’altre vermells com els atribuïts als colors de la competició de la festa major de la seva vila

Ens envien per a aquesta trobada virtual un vídeo ballant amb el seu pare, el Corb Borni, i hem afegit la seva entrada a plaça el dia que ens van acompanyar presencialment.

El Corb Borni, i els Minibornis de Llinars del Vallès
Els minibornis, entrant a plaça

I encara no s’acaben els participants en aquesta trobada. Passeu a la següent entrada per veure els darrers participants, clicant aquí.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *