Els Dracs de Molins de Rei a la XIX Trobada de Bèsties de Foc de Castelló

Aquest  dissabte, 9 de juny de 2018, els Dracs de Molins de Rei faran la primera sortida de la seva curta història fora de Catalunya.

Convidats pels Botafocs de Castelló, participaran en la XIX Trobada de Bèsties de Foc de Castelló de la Plana, on també es commemorarà el desè aniversari del bestiari infantil.

En aquesta trobada coincidirem de nou amb el Bestiari Infantil dels Botafocs de Castelló, que amb les seves vibrietes i dragolins van participar en la 1a Trobada de Bestiari Infantil de Molins de Rei, desenvolupada durant els actes de Sant Jordi d’enguany, i també amb la Cucafera de Reus, els Dracs de Reus, el Drac Volador de la Sagrera, La Víbria i el Drac de Castelló, el Drac Estarrufat del Poble Nou, el Dragolí i el Bou de Vinaròs, el Drac dels Dimonis de Casablanca de Sant Boi de Llobregat i el Drac de Gràcia.

També participaran diverses agrupacions de gegants i capgrossos, com els Gegants de Castelló, els Cabuts d’Onda i els Gegants de Borriana.

I un cop acabi la trobada, Llum, Foc i Tro es quedaran uns dies més a Castelló, formant part de l’exposició  ‘Les festes tradicionals i el bestiari infantil’ que es desenvoluparà del 12 de juny al 6 de juliol al Museu d’Etnologia de Castelló.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *