2a Trobada de Bestiari Infantil de Molins de Rei

Cartell de la 2a Trobada de Bestiari Infantil de Molins de Rei

El proper dissabte 27 d’abril de 2109 per la tarda, i com a cloenda dels actes de Sant Jordi d’enguany a la nostra vila, els Dimonis de Molins de Rei organitzen la 2a Trobada de Bestiari Infantil de Molins de Rei.

Aquest any, comptarem amb la presència de vuit colles convidades, algunes d’elles que repeteixen de l’edició anterior, que portaran les seves bèsties, la majoria d’elles acompanyades de la seva percussió . Les bèsties que acompanyaran a Llum, Foc i Tro, els Dracs de Molins de Rei, en aquesta trobada seran les següents:

  • Tarasca de Cervera
  • Drac Infantil de Terrassa
  • Drac Estarrufadet de Poble Nou
  • Cabra Petita de Reus
  • Dracs Foc i Forca de Sabadell
  • Mini Bornis de Llinars del Vallès
  • Cuqueta de Castellbisbal
  • Pixafocs i Cagaspurnes de Masquefa

La trobada començarà amb una plantada de totes les bèsties, a partir de les cinc de la tarda, al Pati de Ca n’Ametller. Allà, tothom podrà apropar-se a les bèsties, encara sense foc fins que, a les 20:30′, començarà un cercavila a la plaça de l’Ajuntament. Allà, totes faran una cremada inicial de lluïment.

Després, totes les bèsties faran un recorregut, primer pel carrer Rafel de Casanova fins a la plaça de la Creu i, des d’allà, pel Carrer Major fins a la plaça del Mercat, sense oblidar-se de la tradicional cremada a les escales de la barraqueta.

A l’arribada a la plaça del Mercat, cadascuna de les colles faran una cremada final i, per acabar, una cremada conjunta de tots els participants en la Trobada

Durant el cercavila, que no serà un correfoc com a tal sinó que només es faran cremades de lluïment a les diferents places i cantonades del recorregut, per part de les bèsties participants, també serà necessari portar la roba de protecció habitual en aquests casos.

I aquí teniu algunes imatges de tots els participants. Així ja els coneixereu quan passeu a veure’ls pel Pati de Ca n’Ametller

La Tarasca de Cervera
El Drac infantil de Terrassa
El Drac Estarrufadet del Poble Nou
La Cabra Petita de Reus
Drac Foc i Forca, de les Forques de Can Deu de Sabadell
Els Mini Bornis, de Llinars del Vallès
Pixafocs i Cagaspurnes de Masquefa

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *