Els dimonis infantils al Correfoc de Festa Major de Sant Cugat

El passat 29 de juny, els Dimonis Infantils van participar en el Correfoc Infantil de Festa Major de Sant Cugat, conjuntament amb els Diables Infantils de Caldes d’Estrac i els Diables de Sant Cugat, els organitzadors.

L’inici del Correfoc va ser en un immillorable entorn: la plaça del Monestir. Aquesta encesa inicial ja donava senyals de que seria un molt bon correfoc. Els carrers estrets, la gent amb moltes ganes de posar-se a saltar i ballar amb les espurnes, els nostres Dimonis ben motivats, la nostra percussió tocant amb moltes ganes… Tots aquests aspectes, així com la rebuda i l’acompanyament de la colla local, van fer que els Dimonis Infantils poguessin gaudir d’una nit de molt de foc i d’un gran correfoc infantil.

La quantitat de gent que estava present al Correfoc va fer que, fins i tot, es donessin situacions curioses com que els nostres dimonis més petits, i que debutaven en aquest correfoc, no poguessin passar ja que els barraven el pas al crit de “no passaran”.  Per sort, els nostres “veterans” infantils els acompanyaven i obrien pas pels carrers del casc antic de Sant Cugat.

Com hem comentat, un gran correfoc que esperem poder repetir en futurs anys. Ara, però, cal esperar la visita dels Diables Infantils de Sant Cugat al Correfoc Infantil de la nostra Festa Major.

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *