4a TABALADA SOLIDÀRIA DELS DIMONIS DE MOLINS DE REI

El dissabte 19 d’octubre, els Dimonis de Molins de Rei vam organitzar la 4a Tabalada Demoníaca Solidària pels carrers de la vila, després de que l’any passat no es pogués realitzar per motius meteorològics. Aquesta vegada, es col·laborava amb l’entitat AFA Baix, que és una associació vinculada a familiars i malalts d’Alzheimer del Baix Llobregat i que també té presència a Molins de Rei. 

Per primera vegada, la percussió infantil va participar a la Tabalada Solidària

En aquesta edició vam comptar amb la presència de 6 colles de percussió relacionades amb el món del foc, ja fossin vinculades a bèsties de foc o a colles de dimonis i diables. En aquesta edició, es va comptar amb la presència dels Pixafocs i Cagaspurnes de Masquefa, la Garsa de Sant Feliu, els Diables de Sant Andreu de la Barca, el Ball de Diables de Ribes i el Ball de Diables de Cervera Carranquers, a més dels organitzadors, els Dimonis de Molins de Rei, que vam sortir tant amb la percussió infantil com amb la d’adults.

Totes les colles van tenir una bona acollida pels carrers de la vila ja que la gent que hi havia pel carrer seguia els ritmes variats i engrescadors que oferien les diferents colles de percussió. En acabar el recorregut pels carrers cèntrics de la vila, totes les colles vam fer una cançó conjunta al Pati del Palau.

En acabar, va haver-hi el tradicional sopar també el mateix Pati, on les colles vam poder gaudir d’un ambient festiu i d’un bon sopar ofert pels Dimonis de Molins de Rei.

La Tabalada va ser acompanyada al llarg de la tarda per la presència de la Barra Solidària situada a la Plaça del Pati del Palau, on tothom qui va voler va fer la seva aportació o la seva consumició solidària. 

Acte de lliurament de la recaptació

Enguany, la Tabalada Solidària i la Barra Solidària, que estava situada al mateix Pati del Palau, van recollir 866,71€ de beneficis que es destinaran íntegrament a l’associació AFA Baix per poder seguir desenvolupant la seva tasca d’acompanyament als familiars de malalts d’Alzheimer.

Aquest acte solidari no hauria estat possible sense la col·laboració de El Local Musical, el Forn del Pont, Psicogràfics, Polynorma, Spandex, Embotits Bundó i l’Ajuntament de Molins de Rei.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *